Fluimukan Direkt® 600 mg, peroralni prašek v vrečici

Fluimukan Direkt® 600 mg, peroralni prašek, se uporablja za utekočinjanje goste sluzi in lajšanje izkašljevanja pri boleznih dihal povezanih s tvorobo goste sluzi, pri odraslih in maldostnikih starejših od 14 let. Prašek je prijetnega okusa po robidnicah in se lahko zaužije brez vode, zato je primeren tudi za na pot. Zdravilo Fluimukan vsebuje aktivno učinkovino imenovano acetilcistein, ki ima tudi antioksidativni učinek.
Odrasli in mladostniki, starejši od 14 let, naj vzamejo 1 vrečico enkrat na dan. Peroralni prašek iz ene vrečice je treba stresti neposredno na jezik. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 14 let, prav tako ne jemanje med nosečnostjo ali dojenjem. Prašek je potrebno raztopiti v kozarcu vode in popiti vso raztopino, najbolje po jedi.
Peroralni prašek spodbuja izločanje sline, zato se preprosto pogoltne. Peroralnega praška se pred zaužitjem ne sme žvečiti in se lahko vzame brez vode.
Zdravilo Fluimukan Direkt 600 mg peroralni prašek se ne sme jemati dlje kot 4-5 dni brez posvetovanja z zdravnikom. Obvestite svojega zdravnika ali farmacevta, če jemljete druga zdravila ali ste jih pred kratkim jemali, vključno z zdravili brez recepta.

Fluimukan Direkt se uporablja za utekočinjanje goste sluzi in lajšanje izkašljevanja.

Fluimukan Direkt se uporablja za utekočinjanje goste sluzi in lajšanje izkašljevanja.

Ste že preverili vse naše Fluimukan izdelke?

Ali je kašelj nalezljiv?

Kašelj ni vedno povezan z okužbo.

Pomirjanje otrokovega nočnega kašlja

Kaj lahko storite, da se bo otrok ponoči počutil bolje?

Časovni potek kašlja

Večina nas prepozna prve znake prehlada…