Fluimukan® 600 mg, prašek za peroralno raztopino z okusom medu in limone

Fluimukan® 600 mg z okusom medu in limone, se uporablja za utekočinjanje goste sluzi in lajšanje izkašljevanja pri boleznih dihal povezanih s tvorbo goste sluzi, pri odraslih in mladostnikih starejših od 14 let. Prašek za peroralno raztopino je z okusom medu in limone in se lahko zaužije kot topel napitek. Zdravilo Fluimukan vsebuje aktivno učinkovino imenovano acetilcistein, ki ima tudi antioksidativni učinek.
Odrasli in mladostniki, starejši od 14 let, naj vzamejo 1 vrečico enkrat na dan. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 14 let, prav tako ne jemanje med nosečnostjo ali dojenjem. Prašek je potrebno raztopiti v kozarcu vode in popiti vso raztopino, najbolje po jedi.
Po obroku se zdravilo Fluimukan 600 mg prašek za peroralno raztopino z okusom medu in limone raztopi v vsaj pol kozarca hladne vode in nato kozarec dopolni z vročo, vendar ne vrelo vodo. Raztopino je treba premešati in spiti, ko je temperatura primerna za pitje. Pripravljeno raztopino je treba uporabiti takoj po pripravi.
Zdravila Fluimukan 600 mg prašek za peroralno raztopino se ne sme jemati dlje kot 4-5 dni brez posvetovanja z zdravnikom. Obvestite svojega zdravnika ali farmacevta, če jemljete druga zdravila ali ste jih pred kratkim jemali, vključno z zdravili brez recepta.

Ste že preverili vse naše Fluimukan izdelke?

flumiokan600

Fluimukan® 600 mg, šumeče tablete

Na voljo v pakiranju po 10 in 20 šumečih tablet

Ali je kašelj nalezljiv?

Kašelj ni vedno povezan z okužbo.

Pomirjanje otrokovega nočnega kašlja

Kaj lahko storite, da se bo otrok ponoči počutil bolje?

Časovni potek kašlja

Večina nas prepozna prve znake prehlada…