flu-dir-600


Fluimukan Direkt® 600 mg, peroralni prašek v vrečici

Fluimukan Direkt® 600 mg, peroralni prašek, se uporablja za utekočinjanje goste sluzi in lajšanje izkašljevanja pri boleznih dihal povezanih s tvorobo goste sluzi, pri odraslih in maldostnikih starejših od 14 let. Prašek je prijetnega okusa po robidnicah in se lahko zaužije brez vode, zato je primeren tudi za na pot. 

Več informacij
flumiokan600


Fluimukan® 600 mg, šumeče tablete

Fluimukan® 600 mg, šumeče tablete, se uporabljajo za utekočinjanje goste sluzi in lajšanje izkašljevanja pri boleznih dihal povezanih s tvorbo goste sluzi. 

Več informacij
flu-600


Fluimukan® 600 mg, prašek za peroralno raztopino z okusom medu in limone

Fluimukan® 600 mg z okusom medu in limone, se uporablja za utekočinjanje goste sluzi in lajšanje izkašljevanja pri boleznih dihal povezanih s tvorbo goste sluzi, pri odraslih in mladostnikih starejših od 14 let. Prašek za peroralno raztopino je z okusom medu in limone in se lahko zaužije kot topel napitek. 

Več informacij
flu-200


Fluimukan® 200 mg, prašek za peroralno raztopino z okusom pomaranče

Fluimukan® 200 mg, prašek za peroralno razopino z okusom pomaranče, se uporablja za utekočinjanje goste sluzi in olajševanje izkašljevanja pri boleznih dihal povezanih s tvorbo goste sluzi, pri otrocih starejših od 6 let. Pripravljen napitek je z okusom pomaranče. 

Več informacij
flu-20


Fluimukan® 20 mg/ml, peroralna raztopina z okusom češnje

Fluimukan® 20 mg/ml, peroralna raztopina z okusom češnje je edina oblika, ki je primerna tudi že za otroke starejše od 2 let.

Uporablja se za utekočinjanje goste sluzi in lajšanje izkašljevanja pri boleznih dihal povezanih s tvorbo goste sluzi, pri otrocih starejših od 2 let. Peroralna raztopina je z okusom češnje in ne vsebuje sladkorja. Zato je to oblika primerna tudi za bolnike s sladkorno boleznijo.

Več informacij
Ali je kašelj nalezljiv?

Kašelj ni vedno povezan z okužbo.

Pomirjanje otrokovega nočnega kašlja

Kaj lahko storite, da se bo otrok ponoči počutil bolje?

Časovni potek kašlja

Večina nas prepozna prve znake prehlada…